Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Προκήρυξη 450 θέσεων στη ΔΕΗ - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr



ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr
Στην πρόσληψη 450 μόνιμων υπαλλήλων θα προχωρήσει η ΔΕΗ το αμέσως επόμενο διάστημα. Χτες το ΑΣΕΠ απέστειλε στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση τη σχετική προκήρυξη με αριθμό 3K/2015 και τις επόμενες μέρες αναμένεται να πάρει ΦΕΚ προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Στην πλειοψηφία τους οι θέσεις αφορούν εργαζομένους τεχνικών ειδικοτήτων, μεταξύ των οποίων οι εξής ειδικότητες: Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων, Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών, Υποσταθμών, Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού, Τεχνικών Εργων, Τεχνικοί Ορυχείων, Μηχανοτεχνικοί κ.ά.

Συνολικά θα καλυφθούν 432 θέσεις τεχνικών ενώ έχουν προβλεφθεί και θέσεις για ειδικότητες αναλυτών-προγραμματιστών (8 άτομα) και χειριστών μηχανημάτων (10 άτομα). Αρκετά μεγάλο μέρος των θέσεων θα καλυφθεί από άτομα που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες όπως τρίτεκνοι και πολύτεκνοι.

Αναλυτικά, για την κατηγορία των πολυτέκνων θα διατεθούν 90 θέσεις, για την κατηγορία των τριτέκνων 45 θέσεις, για την κατηγορία παλιννοστούντων Ποντίων 9 θέσεις, για την κατηγορία των παλιννοστούντων ομογενών 9 θέσεις και για την κατηγορία Ελλήνων υπηκόων που προέρχονται από τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης 2 θέσεις.

Στα απαραίτητα προσόντα για τους τεχνικούς περιλαμβάνεται η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και η εμπειρία τουλάχιστον ενός (1) έτους σε αντίστοιχη θέση. Πρόσφατα το ΑΣΕΠ εγκαινίασε ένα νέο τρόπο υποβολής αιτήσεων για τις προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού.

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις υποβάλλουν σε πρώτη φάση ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους μέσω της ιστοσελίδας (www.asep.gr) και μετέπειτα είναι υποχρεωμένοι να εκτυπώσουν την ηλεκτρονική αίτηση και να την αποστείλουν στο ΑΣΕΠ μαζί με τα απαραίτητα για κάθε ειδικότητα δικαιολογητικά. Μαζί με τον φάκελο υποψηφιότητας, θα πρέπει να κατατεθεί παράβολο δεκαπέντε (15) ευρώ που εκδίδεται από Δημόσιο Ταμείο, άλλως η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη. Καθοριστικό ρόλο στην επιλογή των υποψηφίων θα παίξει η εντοπιότητα για τους νομούς εκτός Αττικής.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος το ΑΣΕΠ συνιστά στους υποψηφίους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

EΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
ΘΕΣΕΙΣ
ΔΕ Αναλυτές – Προγραμματιστές
8
ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων
1
ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού
37
ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών, Υποσταθμών
58
ΔΕ Μηχανοτεχνικοί ΑΗΣ, ΥΗΣ & Αεριοστροβίλων
59
ΔΕ Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού
57
ΔΕ Μηχανοτεχνικοί
120
ΔΕ Τεχνικοί Δομικών Εργων
1
ΔΕ Τεχνικοί Ορυχείων
99
ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Εργων
10
ΣΥΝΟΛΟ
450
ΣΟΦΙΑ ΕΜΜΑΝΟΗΛΙΔΟΥ

ΠΗΓΗ: DIKAIOLOGITIKA.
GR



ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr