Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

Πρόσληψη 30 εποχιακών στην ΔΕΥΑΡ με την έγκριση του υπουργείου Εσωτερικών - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.grΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr
Στην άμεση πρόσληψη, 30 εποχιακών εργαζομένων ανταποδοτικού χαρακτήρα , θα προχωρήσει η ΔΕΥΑΡ, μετά το «πράσινο φως» που έδωσε η αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Εσωτερικών.
Η σχετική απόφαση ήδη κοινοποιήθηκε στην ΔΕΥΑΡ και ο πρόεδρος της κ. Δημήτρης Τσίκκης έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες της να ξεκινήσουν τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για την πρόσληψη των 30 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα 8 μηνών.
Ειδικότερα θα προσληφθούν στην ΔΕΥΑΡ με διαδικασίες ΑΣΕΠ, μετά και από την ομόφωνη απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της τον περασμένο Μάρτιο,20 εργάτες κλάδου ΔΕ γενικών καθηκόντων, 5 ηλεκτρολόγοι και 5 υδραυλικοί.
Η προκήρυξη του διαγωνισμού θα γίνει σύντομα και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν δια του τύπου για τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν προκειμένου να καταθέσουν τις αιτήσεις τους.
Όπως εκτιμάται η όλη διαδικασία μέσω ΑΣΕΠ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου, ώστε οι 30 εποχιακοί εργαζόμενοι να πιάσουν το συντομότερο δυνατόν δουλειά στην ΔΕΥΑΡ.
Την ικανοποίηση του για την έγκριση της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΡ για την απασχόληση 30 εποχιακών εργαζομένων, ανταποδοτικού χαρακτήρα εξέφρασε ο πρόεδρος της κ. Δημήτρης Τσίκκης.
Να σημειωθεί, ωστόσο ότι, το κόστος πρόσληψης των 30 εργαζομένων για 8 μήνες θα επωμιστεί η ΔΕΥΑΡ καθώς οι θέσεις εργασίας τους είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα.
« Η ΔΕΥΑΡ έγκαιρα ,για την εύρυθμη λειτουργία της αποφάσισε και προγραμμάτισε την πρόσληψη 30 εποχιακών εργαζομένων ανταποδοτικού χαρακτήρα που θα συμβάλλουν, στην εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών που υπάρχουν κατά την θερινή περίοδο, όπου η κατανάλωση του νερού εκτινάσσεται στα ύψη. Πολιτική βούληση της διοίκησης της ΔΕΥΑΡ είναι να ακολουθηθούν οι διαφανείς και νόμιμες διαδικασίες, που προβλέπονται από νόμο για την πρόσληψη των 30 εργαζομένων καθώς εκτιμάται λόγω και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που επικρατεί αλλά και της ανεργίας ότι, θα κατατεθεί μεγάλος αριθμός αιτήσεων από τους συμπολίτες μας» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρης Τσίκκης.

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr