ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Η Ελλάδα συμμετέχει στην 80η International Green Week - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr  

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr  


Μέρος στην 80η Διεθνή Έκθεση International Green Week θα λάβει η Ελλάδα, σε μια έκθεση δηλαδή που ξεχωρίζει ως ένα μοναδικό γεγονός για τον κλάδο των τροφίμων, ποτών, γεωργικών, κηπευτικών και γενικά καταναλωτικών προϊόντων και αποτελεί σημείο αναφοράς και συνάντησης παραγωγών από όλο τον κόσμο, που αναζητούν τις νέες τάσεις της αγοράς και τις προτιμήσεις των καταναλωτών, προκειμένου να ενισχύσουν τη δυναμική των προϊόντων τους.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 16 - 25 Ιανουαρίου 2015 στο Βερολίνο, με την ανάθεση της οργάνωσης της ελληνικής συμμετοχής στην έκθεση έχει γίνει από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην εταιρεία GREAT – Trade Exhibitions and Exports – Consulting και η αναβαθμισμένη παρουσίαση του ελληνικού ομαδικού περιπτέρου υπολογίζεται ότι θα έχει έκταση 250 τ.μ.
Οι Έλληνες συμμετέχοντες παραγωγοί, θα έχουν για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να έρθουν σε επικοινωνία με το καταναλωτικό κοινό της Γερμανίας, της 2ης σε μέγεθος αγοράς για τις εξαγωγές τροφίμων, ποτών, γεωργικών και αγροτικών προϊόντων της χώρας μας. Μέσω της GREAT – Trade Exhibitions and Exports – Consulting θα μπορέσουν όχι μόνο να διαθέσουν απευθείας τα προϊόντα τους, αλλά και να ενδυναμώσουν τα brands τους στη Γερμανική αγορά. 

Η διοργάνωση συγκεντρώνει κάθε χρόνο περισσότερους από 300.000 επισκέπτες – καταναλωτές, οι οποίοι έρχονται σε επαφή με τους παραγωγούς – εκθέτες και αγοράζουν απευθείας τα προϊόντα τους, ερχόμενοι έτσι πιο κοντά με την παραγωγική δυναμική της κάθε χώρας.
 

Παράλληλα, ένας μεγάλος αριθμός επισκεπτών, που ξεπερνά τις 100.000, είναι εμπορικοί αντιπρόσωποι. Με αυτόν τον τρόπο και μέσα από την επαγγελματική πλατφόρμα της International Green Week, οι συμμετέχοντες διαθέτουν άμεση πρόσβαση για να διευρύνουν τις εμπορικές τους επαφές και ν’ αυξήσουν τις εξαγωγές τους.
 

Η International Green Week για το 2015 αναμένεται να ξεπεράσει σε μεγέθη την προηγούμενη διοργάνωση, η οποία συγκέντρωσε 1.650 εκθέτες από 70 χώρες, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη επιτυχία της έκθεσης από την πρώτη χρονιά διεξαγωγής της, το έτος 1924. Τριάντα ελληνικές επιχειρήσεις – εκθέτες αγροτικών προϊόντων και τροφίμων συμμετείχαν στη διάρκεια της περυσινής International Green Week του Βερολίνου, ενισχύοντας την εξαγωγική τους δραστηριότητα.
 

Τα προβλεπόμενα έσοδα για τους συμμετέχοντες θα ξεπεράσουν τα 55.000.000€ με μέσο όρο 114€ κατανάλωση ανά επισκέπτη, σε ένα εκθεσιακό χώρο που ξεπερνάει τα 120.000 τμ.

ΠΗΓΗ: REPORTER.GR


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr  


_________________________________________________________________________________

H 30ή PHILOXENIA, μία από τις μεγαλύτερες κλαδικές εκθέσεις του τουρισμού στη Ν.Α. Ευρώπη - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr  
http://elliniki-metafrastiki.gr/

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr  
  

Ένα πραγματικό τουριστικό πανόραμα, τόσο για την εγχώρια, όσο και για τη διεθνή αγορά, η 30ή PHILOXENIA, μία από τις μεγαλύτερες κλαδικές εκθέσεις του τουρισμού στη Ν.Α. Ευρώπη, θα πραγματοποιηθεί από τη ΔΕΘ-Helexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης στο χρονικό διάστημα 13-16 Νοεμβρίου 2014.

Με τριάντα χρόνια επιτυχημένης εκθεσιακής παρουσίας στο ενεργητικό της, η PHILOXENIA συγκεντρώνει το σύνολο της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας, πολλές συμμετοχές από το εξωτερικό, αλλά και πλήθος εμπορικών επισκεπτών απ΄ όλο τον κόσμο.
Μαζί με τη PHILOXENIA λαμβάνει χώρα και η HOTELIA, η μοναδική έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού, όπου παρουσιάζονται οι τελευταίες εξελίξεις στην κατασκευή, ανακαίνιση, διακόσμηση και ενεργειακή αναβάθμιση των ξενοδοχειακών και επαγγελματικών μονάδων.
Η φετινή PHILOXENIA, έχοντας ήδη καλύψει τον περσινό εκθεσιακό της χώρο, παρουσιάζει αύξηση στον αριθμό των προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών (hostedbuyers), ενώ παράλληλα έχει προσελκύσει συμμετοχές από μεγάλες αγορές του εξωτερικού, όπως Ρωσία, Τουρκία, Βουλγαρία, Σκόπια, Αίγυπτο, Αυστρία, Μολδαβία, Τυνησία και Ινδονησία. Αξιοσημείωτη είναι και η εκθεσιακή επανεμφάνιση της Περιφέρειας Κρήτης έπειτα από πολλά χρόνια.
Η έκθεση, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, του ΕΟΤ και όλων των σημαντικών τουριστικών φορέων της χώρας, πλαισιώνεται και από πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, όπου ξεχωρίζει το συνέδριο "DestinationThessaloniki", με σκοπό να αναδείξει τις υποδομές και την προοπτική της πόλης της Θεσσαλονίκης ως προορισμού για διεθνείς διοργανώσεις συνεδριακού, εκθεσιακού, επιστημονικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.
Από την πλευρά της, η HOTELIA, που συγκεντρώνει φέτος πιο πολλές συμμετοχές και αναπτύσσεται σε μεγαλύτερους εκθεσιακούς χώρους, καινοτομεί δημιουργικά, παρουσιάζοντας το DPOINTHOTELVILLAGE στο περίπτερο 12, ένα πρωτότυπο χωριό, όπου θα εκτίθενται προϊόντα επίπλου και διακόσμησης, καθώς και εξοπλισμός για το ξενοδοχείο.
Στην «πλατεία» αυτού του χωριού, θα βρίσκεται το HotelDesignProject, όπου οι Ανδρέας Βαρώτσος (βιομηχανικός σχεδιαστής), Σωτήρης Λάζου (βιομηχανικός σχεδιαστής), Ασπασία Τάκα (αρχιτέκτων), Μανώλης Μετρίδης (αρχιτέκτων μηχανικός), Γιώργος Πιτταροκοίλης (μηχανολόγος μηχανικός, βιομηχανικός σχεδιαστής) και Γιάννης Γεωργαράς (βιομηχανικός σχεδιαστής) θα παρουσιάσουν τις προτάσεις πρότυπων δωματίων ξενοδοχείων τους.

ΠΗΓΗ: SE LEO  

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr  
_________________________________________________________________________________


Ξεκινάει την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014, στο Λονδίνο η ετήσια Διεθνής Έκθεση Τουρισμού WTM (World Travel Market) - London 2014, στην οποία συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά και η Εκκλησία της Ελλάδος διά του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων. - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr  
http://elliniki-metafrastiki.gr/

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr  
  
Και φέτος, στη Διεθνή αυτή Έκθεση, η οποία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες Εκθέσεις Τουρισμού παγκοσμίως, λαμβάνουν μέρος πάνω από 150 χώρες με εκπροσώπους μεγάλων και καταξιωμένων τουριστικών επιχειρήσεων και επαγγελματιών.

Η Εκκλησία της Ελλάδος υλοποιώντας το «Πρωτόκολλο Συνεργασίας» που έχει ήδη υπογράψει με το Υπουργείο Τουρισμού από τον Ιανουάριο του 2013, θα φιλοξενηθεί σε κεντρική και κομβική θέση στις εγκαταστάσεις του Κεντρικού Περιπτέρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Η σπουδαιότητα της Εκθέσεως WTM - London φαίνεται κάθε χρόνο και από την παρουσία πολλών Υπουργών Τουρισμού και λοιπών ανωτάτων κυβερνητικών αξιωματούχων από τις συμμετέχουσες χώρες που πρόκειται και φέτος να παραβρεθούν στα επίσημα Εγκαίνια των εργασιών της την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 .

Το Ελληνικό Περίπτερο θα εγκαινιάσει η Ελληνίδα Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία ήδη έχει αφιχθεί στη Βρετανική Πρωτεύουσα συνοδευμένη και από κλιμάκιο υψηλόβαθμων στελεχών του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Η Εκκλησία της Ελλάδος και οι Ιερές Μητροπόλεις Αυτής, μετά από σχετική Συνοδική Απόφαση, θα εκπροσωπηθεί από τους: α) Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. κ. Σπυρίδωνα Κατραμάδο, Γραμματέα, ως επικεφαλής και τους κ.κ. β) Αθανάσιο Ραφτόπουλο και γ) Βασίλειο Τζέρπο, Μέλη, του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων.

Οι πολυάριθμοι επισκέπτες που θα περάσουν και από το περίπτερο της Εκκλησίας της Ελλάδος θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να γνωριστούν με τους εκπροσώπους Αυτής, να πληροφορηθούν για τις ενέργειες και τις στοχευμένες δράσεις που έγιναν και πρόκειται να γίνουν από την Εκκλησία της Ελλάδος για θέματα ανάπτυξης του θρησκευτικού λεγομένου τουρισμού, καθώς και να προμηθευτούν σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή κατάλληλο οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο θα διαθέσουν το Συνοδικό Γραφείο, η Αποστολική Διακονία και Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Μάλιστα για πρώτη φορά θα κυκλοφορήσει στη Μ. Βρετανία και στα Αγγλικά το έντυπο «ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» το κείμενο του οποίου επιμελήθηκε ο Δρ. Βασίλειος Τζέρπος Μέλος του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, την δαπάνη της εκδόσεως κάλυψε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και την επιμέλεια και έκδοση είχε η Αποστολική Διακονία ( Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ) της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. κ. Σπυρίδων Κατραμάδος, Γραμματεύς του Συνοδικού Γραφείου, έχει ήδη προσκληθεί να δώσει συνεντεύξεις σε Διεθνή Μέσα Ενημερώσεως, ανταποκρινόμενος σε σχετικά αιτήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από όλους τους Έλληνες συνεκθέτες η προσπάθεια της Εκκλησίας της Ελλάδος στη συμμετοχή της σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού τυγχάνει θερμού επαίνου και συγχαρητηρίων για την υποστηρικτική της στάση στα θέματα ανάπτυξης του εισερχομένου τουρισμού στη Χώρα μας.

Η Αντιπροσωπεία θα αναχωρήσει για το Λονδίνο αύριο Σάββατο 1η Νοεμβρίου και θα παραμείνει στη Βρετανική Πρωτεύουσα μέχρι και τη λήξη της Διεθνούς Εκθέσεως.


ΠΗΓΗ: BRIEFING NEWS

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr  
_________________________________________________________________________________


Αυξήθηκαν 14% οι επισκέπτες στην έκθεση «Kosmima» - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr  
http://elliniki-metafrastiki.gr/

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr  
  
Ο αριθμός των επισκεπτών στην 29η Διεθνή Εκθεση κοσμήματος, ωρολογιών, πολύτιμων λίθων, μηχανημάτων, εξοπλισμού «Kosmima» σημείωσε αύξηση κατά 14% σε σύγκριση με πέρυσι, φτάνοντας τις 2.000, ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες ήταν αυξημένοι κατά 20%. Σημαντική ήταν η παρουσία των ξένων εμπορικών επισκεπτών από την Ουγγαρία, την Αλβανία, τη Βουλγαρία, την Κύπρο, την Τσεχία, την ΠΓΔΜ, την Ιορδανία, τον Λίβανο, τη Ρωσία, τη Σερβία, την Τουρκία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Ουκρανία. Μάλιστα, ο αριθμός των ξένων εμπορικών επισκεπτών ήταν αυξημένος κατά 116% σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση. Αύξηση κατά 17,5% σημείωσε και ο αριθμός των εκθετών. Οι άμεσοι ξένοι εκθέτες προήλθαν από την Ισπανία και τη Γερμανία κι εμμέσως εκπροσωπήθηκαν οίκοι από τη Βρετανία, την Αυστρία, τη Γερμανία, την Ελβετία, τις ΗΠΑ και το Χονγκ Κονγκ. Το επόμενο ραντεβού για τον κλάδο του κοσμήματος έχει προγραμματιστεί για την «Ελλήνων Κόσμημα», από 28/2 έως 2/3/2015 στην Αθήνα.
Πάνω από 1.000 πελάτες στο cloud της SoftOne
Περισσότερους από 1.000 πελάτες αναφέρει η εταιρεία SoftOne για την εφαρμογή της Soft1 Open Enterprise. H εφαρμογή που παρουσιάστηκε το 2013, σύμφωνα με την εταιρεία, στη διάρκεια της φετινής χρονιάς, ενίσχυσε σημαντικά τη θέση της στην εγχώρια αγορά παροχής λύσεων μηχανογράφησης βασισμένων στο υπολογιστικό νέφος (cloud). Η SoftOne δραστηριοποιείται από το 2002 με επιτυχία στην ελληνική και σε επιλεγμένες διεθνείς αγορές, κατέχοντας πελατολόγιο που υπερβαίνει τις 12.500 επιχειρήσεις. Αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού λογισμικού Soft1, που διατίθεται με μια σειρά εμπορικών συνδυασμών και εναλλακτικών μοντέλων λειτουργίας (user licenses, συνδρομητικό μοντέλο ASK, cloud υπηρεσία SaaS). Ηταν η πρώτη ελληνική εταιρεία που παρείχε τη δυνατότητα μηχανογράφησης στο cloud, συνάπτοντας στρατηγική συνεργασία με τη Microsoft, αξιοποιώντας τις cloud υποδομές Microsoft Windows Azure. Το 2013, και παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, η SoftOne εμφάνισε θετικό πρόσημο για τρίτο διαδοχικά έτος, σημειώνοντας αύξηση κύκλου εργασιών κατά 20% και ενίσχυση του δείκτη λειτουργικών κερδών (EBITDA) κατά 50%.
Η εισηγμένη Παπουτσάνης δημοσίευσε χθες το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης με τη θυγατρική της Plias, την οποία και θα απορροφήσει σύμφωνα με τις αποφάσεις των διοικητικών συμβουλίων. Το μετοχικό κεφάλαιο της Plias είναι σήμερα 37.131.850 ευρώ και διαιρείται σε 3.713.185 κοινές ονομαστικές μετοχές αξίας 10 ευρώ η κάθε μία. Το μετοχικό κεφάλαιο της Παπουτσάνης είναι σήμερα 15.747.184 ευρώ και διαιρείται σε 50.797.369 κοινές ονομαστικές μετοχές αξίας 0,31 ευρώ η κάθε μία. Το μετοχικό κεφάλαιο της Παπουτσάνης δεν θα μεταβληθεί και δεν υποχρεούται στην έκδοση νέων μετοχών, επειδή η αξίωση για έκδοση νέων μετοχών αποσβέννυται, λόγω συγχύσεως, αφού κατέχει το σύνολο (100%) των μετοχών της θυγατρικής Plias.
ΕΛΒΕ: πούλησε το 51% της Calin έναντι 11,5 εκατ.
Εναντι 11,5 εκατ. ευρώ, η εισηγμένη ΕΛΒΕ Ενδυμάτων μεταβίβασε στην Calzedonia Holding SpΑ το 51% που κατείχε στη θυγατρική εταιρεία Calin Α.Ε. Το σχετικό συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών υπεγράφη χθες με αγοραστές τους λοιπούς μετόχους της Calin A.E. που αποκτούν το 2% και την Calzedonia Holding SpA που αποκτά το υπόλοιπο 49%. Το συνολικό τίμημα μεταβίβασης ανέρχεται στα 11,5 εκατ., ποσό που θα χρησιμοποιηθεί από την εισηγμένη για μείωση του δανεισμού της και για μελλοντικές επενδύσεις. Η ΕΛΒΕ τον περασμένο Ιούνιο προχώρησε στην επιστροφή κεφαλαίου 0,02 ευρώ προς τους μετόχους της εταιρείας έπειτα από έγκριση της ετήσιας γενικής συνέλευσης.
Η Κέκροψ «έχασε» έκταση 300 στρεμμάτων στα Τουρκοβούνια
Tην απώλεια έκτασης 300 στρεμμάτων στα Τουρκοβούνια ανακοίνωσε χθες η εισηγμένη «Κέκροψ» μετά την απόφαση του Εφετείου Αθηνών που έκανε δεκτή την αγωγή του ελληνικού Δημοσίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Κέκροπα»: «Η απόφαση αυτή είναι σε αντίθεση με την πρωτόδικη απόφαση που αποδεχόταν τις θέσεις της εταιρείας μας και αντίθετη με τη διαταχθείσα από το Δικαστήριο πραγματογνωμοσύνη που επίσης δικαίωνε τις θέσεις της εταιρείας μας». Η διοίκηση της εισηγμένης θεωρεί την εν λόγω απόφαση νομικώς εσφαλμένη και όπως τονίζεται στην ανακοίνωση: «Ως εκ τούτου θα ασκήσουμε κάθε προβλεπόμενο ένδικο μέσο για την προάσπιση των συμφερόντων της εταιρείας και των μετόχων αυτής». Καταλήγοντας η ανακοίνωση σημειώνει ότι «η εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη αναφορικά με την πορεία της υπόθεσης».
ΠΗΓΗ: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr  _________________________________________________________________________________


Οι πανελλήνιες πρεμιέρες της έκθεσης "Αυτοκίνηση 2014" - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ελληνική έκθεση αυτοκινήτου.
Από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, με σημαντικές και πολυάριθμες πανελλαδικές πρεμιέρες...
Ενώ απομένουν μόλις 25 ημέρες για τα εγκαίνια της έκθεσης αυτοκινήτου «Aυτοκίνηση 2014», που πραγματοποιείται στην Αθήνα φέτος από 25 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού), το ενδιαφέρον των φίλων του αυτοκινήτου για τα νέα μοντέλα και τις τεχνολογικές εξελίξεις κορυφώνεται.
Οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της έκθεσης βρίσκονται στο τελικό στάδιο και όλα δείχνουν ότι η φετινή "Aυτοκίνηση 2014" θα είναι η πλέον επιτυχημένη τόσο από πλευράς οργάνωσης όσο και από πλευράς εκθετών, εκθεμάτων και προσέλευσης κοινού. Μέγας χορηγός της έκθεσης είναι η CWM FX (cwmfx.com), καταξιωμένη στο χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με έδρα το Λονδίνο και δραστηριότητα σε 197 χώρες.
Οι εταιρείες αυτοκινήτων δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους χιλιάδες των επισκεπτών τα νέα τους μοντέλα, ένας σημαντικός αριθμός των οποίων θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό.
ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ
- Audi TT και A3 e-tron
- BMW Σειρά 2 Active Tourer σειρά I και σειρά 3
- ΜΙΝΙ 5θυρο και Countryman LCI
- Citroen C1 (και στην ανοικτή έκδοση Airscape) και C4 Cactus
- Ford Mondeo, Focus και οι νέες εκδόσεις Fiesta Red/ Black Editions
- Nissan Pulsar, Micra, Juke, Note, Qashqai, X-trail
- Opel Corsa και Adam Rocks
- Peugeot νέο 108 ευρωπαϊκό αυτοκίνητο της χρονιάς & νέο 2008
- Jeep νέο Cherokee και νέο Renegade,
- Seat Leon 2.0 Cupra 280hp & 2.0 TDI FR 184hp,
- Skoda νέο Yeti και πρώτη παρουσίαση της νέας Octavia G-Tec (φυσικό αέριο/CNG),
- Subaru XV crossover, Forester MY14, Outback MY14 και WRX STI MY15
- Volvo V60 Plug-In Hybrid, νέοι κινητήρες Drive-E D4 και νέες εκδόσεις Ocean Race & Livstyl
- VW νέο Passat
- Toyota νέο Aygo και νέο Yaris
- Renault νέο Twingo
- Dacia νέο Duster, νέο Sandero
Ο στόχος των διοργανωτών να καλύψουν όλες τις ανάγκες για την ενημέρωση του κοινού δίνοντας έμφαση στις νέες τεχνολογίες: ηλεκτρικά –υβριδικά–αεριοκίνηση καθώς και στο after sales. Παράλληλα μέσα από πολλαπλές εκδηλώσεις (συνέδρια, ημερίδες) και test drives που θα πραγματοποιηθούν στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης από την εταιρεία Promauto, θα το βοηθήσουν να αξιολογήσει καλύτερα τις μελλοντικές αγορές του.
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00-21:00
Σάββατο και Κυριακή 10:00-21:00
28η Οκτωβρίου 11:00-21:00
Τιμή εισιτηρίου 6 ευρώ (παιδιά έως 12 ετών συνοδευόμενα δωρεάν, ΑΜΕΑ και άνεργοι 3 ευρώ).

ΠΗΓΗ: CAR AND DRIVER

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr


__________________________________________________________________________________
Σταυροδρόμια των Εποχών στην Ελλάδα - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr


"έκθεση φωτογραφίας του Κίμωνα Δ. Μπότση στο Αρχοντικό Σουλιώτης στο Μεταξοχώρι Αγιάς Λάρισας"
Στα πλαίσια των εκθέσεων τέχνης που οργανώνει και φιλοξενεί το Αρχοντικό Σουλιώτη στο Μεταξοχώρι της Αγιάς Λάρισας, θα εγκαινιαστεί η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Σταυροδρόμια των Εποχών στην Ελλάδα» του Κίμωνα Δ. Μπότση το Σάββατο 23 Αυγούστου 2014 και ώρα 20:00. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 και θα είναι ανοιχτή στο κοινό.
Ο μηχανικός Κίμων Δ. Μπότσης ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία και στην έκθεση παρουσιάζει φωτογραφικά καρέ από το προσωπικό του portfolio με λήψεις από διάφορα μέρη της Ελλάδας και σημείο αναφοράς τις εναλλαγές των τεσσάρων εποχών του χρόνου. Η επιλογή της τοποθεσίας της έκθεσης δεν είναι τυχαία καθώς το Μεταξοχώρι Αγιάς αποτελεί τις ρίζες της οικογένειας του Κίμωνα Μπότση αλλά και πόλο έλξης καλλιτεχνών και ανθρώπων της διανόησης.
Εγκαίνια έκθεσης: Σάββατο 23 Αυγούστου 2014, ώρα 20:00
Βασικές Πληροφορίες
Πότε: 
23 Αύγουστος, 2014 - 20:00 - 20 Σεπτέμβριος, 2014 - 21:00
Που: 
Αρχοντικό Σουλιώτη, Μεταξοχώρι, Αγιά Λάρισας
Καλλιτέχνης - Ομιλητής: 
Κίμων Μπότσης
Επικοινωνία: 
T: 2494022040, 6949199657, F: 2494022008, E: archodikosoulioti@gmail.com
Υπερσύνδεσμος: 
Κόστος: 
Είσοδος Ελεύθερη

ΠΗΓΗ : GOVASTILETO.GR                                                             

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr


________________________________________________________________________________

Έκθεση Ελλήνων και Τούρκων εικαστικών δημιουργών στην Casa Bianca - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου
Έκθεση Ελλήνων και Τούρκων εικαστικών δημιουργών, με τίτλο «6 + 6 βήματα στο Λευκό Σπίτι», διοργανώνει τον Σεπτέμβριο στην Casa Bianca η γκαλερί Artis Causa σε συνεργασία με τη Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Τουρκίας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, την οποία επιμελήθηκε η ιστορικός τέχνης Θάλεια Στεφανίδου, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου στις 8.30μμ και θα διαρκέσει μέχρι τις 25 του ίδιου μήνα. Συμμετέχουν οι Έλληνες καλλιτέχνες, Θοδωρής Ζαφειρόπουλος, Βασίλης Ζωγράφος, Αννέτα Καπόν, Αλεξάνδρα Μαράτη, Μάρκ Χατζηπατέρας, Έλλη Χρυσίδου και οι Τούρκοι Sezin Turk Kaya, Erkin Keskin, Hulya Kupcuoglu, Aysecan Kurtay, Furuzan Simsek και Arslan Sukan. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΠΗΓΗ:  NEWS BEAST                                                                       

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr


_________________________________________________________________________________

«Ελλάδος γεύσεις» στην 79η Διεθνή Εκθεση - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr

Θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από τις 6 έως και τις 14 Σεπτεμβρίου
Οι επισκέπτες της φετινής 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η οποία θα φιλοξενήσει μια ιδιαίτερη «έκθεση μέσα σε έκθεση», αφιερωμένη στα τρόφιμα και τα ποτά, θα βρεθούν μπροστά σε εικόνες και γεύσεις της Ελλάδας και των γαστρονομικών προορισμών της.

Πρόκειται για την «Ελλάδος Γεύσεις», η οποία διοργανώνεται από την ΠΑΣΕΓΕΣ, σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO AE.

Ήδη, τρεις αντίστοιχες εκθέσεις πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα κι αυτή τη φορά σειρά έχει η Θεσσαλονίκη, στο διάστημα από τις 6 έως και τις 14 Σεπτεμβρίου 2014.

«Σκοπός της έκθεσης είναι η ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και η καταξίωση στη συνείδηση του καταναλωτή της ελληνικής περιφέρειας ως γαστρονομικού τουριστικού προορισμού. Το δε μήνυμα που προάγει η έκθεση είναι: Κάθε μέρα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα στο τραπέζι μας» υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών.

Κατά τους ίδιους, «το κύρος της ΔΕΘ, τα στατιστικά δεδομένα παρόμοιων γεγονότων, οι ανάγκες της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και το ενδιαφέρον των επισκεπτών (αναμένονται περίπου 200.000 διελεύσεις), δημιουργούν τις προϋποθέσεις, ώστε η συγκεκριμένη έκθεση να γίνει σημείο αναφοράς».

ΠΗΓΗ: NEWSBEAST


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr


_________________________________________________________________________________


Εκθέσεις και εμπορικές αποστολές σε Ελλάδα και εξωτερικό - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr

http://www.pireas2day.gr/Images/sp.gif
ΓΥΘΕΙΟ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει για τις εκθέσεις, τις εμπορικές αποστολές και τις εκδηλώσεις επιχειρηματικού ενδιαφέροντος που θα πραγματοποιηθούν στο εσωτερικό και εξωτερικό:
• 24-28/04/2014 Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο πραγματοποιεί επιχειρηματική αποστολή στο πλαίσιο της έκθεσης KMOB 2014 – KAYSERI 3rd FURNITURE FAIR” στην Καισάρεια της Τουρκίας στις εγκαταστάσεις της TUYAP. Για περισσότερες πληροφορίες www.kayserifurnitirefair.com
• 21-25/05/2014 Έκθεση “Evteks – Home Textile 2014” η δεύτερη μεγαλύτερη έκθεση για υφάσματα κατοικίας στην Κωνσταντινούπολη. Για περισσότερες πληροφορίες: www.cnrevteks.com
• 28/05/2014 Η Γενική Διεύθυνση Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργανώνει το «Σεμινάριο Διασυνοριακού Επιχειρείν» που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Για περισσότερες πληροφορίες credit-and-claims-seminar@iservice-europa.eu
• 30/05/2014-05/06/2014 Το Επιμελητήριο Κοζάνης, ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας και το Εκθεσιακό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουν την έκθεση «ΕΟΡΔΑΙΑ 2014». Για περισσότερες πληροφορίες: Κος Μποτονάκης Σοφοκλής 6909909500, Δουβεντζίδου Ειρήνη 2461045980
• 21-23/06/2014  Έκθεση Fashion Expo στο ξενοδοχείο Intercontinental και
• αφορά τον δειγματισμό για το φθινόπωρο 2014 – χειμώνα 2015. Για περισσότερες πληροφορίες www.fashionexpo.gr
• 3-6/07/2014 Η Greek Agora Expo LTD υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων πραγματοποιεί την έκθεση «Greece welcomes you in London” στο Olympia National Hall με σκοπό την προώθηση των Ελληνικών προϊόντων. Για περισσότερες πληροφορίες http://olympia.co.uk/whatson/greek-agora-expo και www.greekagoraexpo.net
• 30/08/2014-02/09/2014 Έκθεση Tendence 2014 στην Φρανκφούρτη: Η μεγαλύτερη καλοκαιρινή κλαδική έκθεση ειδών διακόσμησης. Για περισσότερες πληροφορίες tendence.messefrankfurt.com
• 26-29/09/2014 2η Έκθεση «Έξυπνη Θέρμανση και Εξοικονόμηση Ενέργειας, MEC Παιανίας. Για περισσότερες πληροφορίες www.leaderexpo.gr
• 26-27/10/2014 «Natural Products Scandinavbia and Nordic Organic Food Fair” Έκθεση Φυσικών και Βιολογικών Προϊόντων στην Σκανδιναβία, στο Malmo της Σουηδίας. Για περισσότερες πληροφορίες: www.naturalproductsscandinavia.com και www.nordicorganicexpo.com
• 30/10/2014-02/11/2014 8η Διαδραστική Πολυέκθεση «Γεύσεις και Ζωή» στο Ζάππειο Μέγαρο. Για περισσότερες πληροφορίες www.gefseis-zoi.gr
• 14-17/11/2014 1η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων Ποτών, Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στο MEC Παιανίας. Για περισσότερες πληροφορίες www.foodrex-zyma.gr
• 05-07/12/2014 Διεθνής Έκθεση Τουρισμού στο Metropolitan Expo. Για περισσότερες πληροφορίες www.leaderexpo.gr

ΠΗΓΗ: NOTOS PRESS.GR  ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr


_________________________________________________________________________________

Έκθεση με θέμα «Θαλάσσιο Περιβάλλον, Ναυτιλία και Επιστήμες»- Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.grΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr

Η εκστρατεία περιβαλλοντικής ενημέρωσης της HELMEPA
στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Ηράκλειο είναι ο επόμενος σταθμός της ενημερωτικής Εκστρατείας για το Θαλάσσιο Περιβάλλον και τις Επιστήμες, που υλοποιεί η HELMEPA σε 12 πόλεις της Ελλάδας με την οικονομική υποστήριξη του Βρετανικού κοινωφελούς Ιδρύματος Lloyd’s Register Foundation (LRF).

Η Εκστρατεία περιλαμβάνει τη λειτουργία κινητής περιβαλλοντικής Έκθεσης, Ημερίδα και εθελοντικές δράσεις μαθητών που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 4 και 14 Μαρτίου 2014, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου.

Η περιβαλλοντική Έκθεση με τίτλο «Θαλάσσιο Περιβάλλον, Ναυτιλία και Επιστήμες», θα φιλοξενηθεί στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου. Σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, την Έκθεση θα επισκεφθούν 1.100 μαθητές σχολείων της πόλης του Ηρακλείου και της ευρύτερης περιοχής, με δαπάνες της Εκστρατείας.

Για το κοινό, η Έκθεση θα είναι ανοικτή καθημερινά 18:00 – 20:00 και το Σάββατο 10:00 – 13:00 και 18:00 – 20:00.

Την Τρίτη 11 Μαρτίου, στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με τίτλο «Περιβαλλοντική εκπαίδευση και πρόληψη της ρύπανσης με απορρίμματα» στην Αίθουσα «Ανδρόγεω» του Δήμου Ηρακλείου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ξενάγηση στην περιβαλλοντική Έκθεση στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.

Οι δαπάνες μετακίνησης των στελεχών της HELMEPA και του εκθεσιακού υλικού προς και από το Ηράκλειο είναι ευγενική χορηγία της MINOAN LINES, Εταιρικού Μέλους της HELMEPA.


Περισσότερες πληροφορίες
Περιβαλλοντικός Τομέας HELMEPA           Δήμος Ηρακλείου – Ε. Μαρτιμιανάκη
Τηλ.: 210 9343088                      Τηλ.: 2813 409232
Email: environment@helmepa.gr               E-mail: martimianaki-e@heraklion.gr

Σημείωση για τους εκδότες:
Το Lloyd's Register Foundation (LRF), χρηματοδοτεί προγράμματα επιμόρφωσης, εκπαίδευσης και έρευνας στους τομείς μεταφορών, επιστημών, μηχανικής, τεχνολογίας και ασφάλειας σε παγκόσμιο επίπεδο προς όφελος όλων.
ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ                                             


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr