Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Ημερίδα: Να μην χαθεί ούτε ευρώ από την επιχειρηματικότητα - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr



ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr


Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η εκδήλωση που οργάνωσε το βράδυ της Δευτέρας η Διαχειριστική Ευρωπαικών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και αφορούσε στην ενημέρωση για τις δράσεις που μπορούν να στηρίξουν την επιχειρηματικότητα.
Οι δύο βασικοί άξονες που επικεντρώθηκε η εκδήλωση ήταν η ενίσχυση των μικρομεσαίων που δραστηριοποιούνται στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου και υπηρεσιών και στην ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παροχή χρήσιμων οδηγιών και διευκρινίσεων για την ορθή υλοποίηση των έργων και την ομαλή και χωρίς απώλειες εκταμίευση της δημόσιας χρηματοδότησης, δηλαδή της επιχορήγησης.
Το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε ήταν μεγάλο και η συμμετοχή αυξημένη.
Βασικοί ομιλητές ήταν η Διευθύντρια της Διαχειριστικής Μάγδα Πετροπούλου, ο Βασίλης Αϊβαλής από την διεύθυνση μεταποίησης, ο Λουκάς Σπηλιόπουλος από τη διεύθυνση εμπορίου υπηρεσιών και ο Άγγελος Σταυρόπουλος, Συντονιστής Γυναικείας Επιχηρηματικοτητας στον ΕΦΕΠΑΕ και στην Διαχειριστική .
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έγινε δόθηκαν πολλές απαντήσεις σχετικά με την υλοποίηση των προγραμμάτων και όλα τα στελέχη της Διαχειριστικής εξέφρασαν τη βεβαιότητα για ομαλοποίηση των πληρωμών.
Βασικό σύνθημα, με τη συνεργασία όλων να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ, από τα χρήματα που προορίζονται για την ενίσχυση των μικρομεσαίων.
Ήταν από τις εκδηλώσεις που είχαν πραγματικά να προσφέρουν πολλά κι ενδιαφέροντα και δεν έγιναν απλά για να γίνουν.


ΠΗΓΗ
: epiruspost.gr  



ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr