Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Στον αέρα τα προγράμματα Voucher - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr



ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr

Στον αέρα τα προγράμματα VoucherVoucher, προγράμματα
Στον αέρα προς το παρών βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα τα προγράμματα Επιταγής Εισόδου στην αγορά εργασίας, τα οποία είναι πιο γνωστά ως Voucher.
Μέχρι στιγμής οι άνεργοι που είχαν μια κρυφή ελπίδα στο να αξιοποιηθούν στην αγορά εργασίας μέσω των συγκεκριμένων προγραμμάτων φαίνεται πως δεν πρόκειται να απορροφηθούν άμεσα, ενώ η κυβέρνηση δεν δίνει κάποιες πρόσθετες πληροφορίες πέρα από το ότι είναι διατεθειμένη να επανεξετάσει τη λογική των προγραμμάτων.
Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι πρόκειται να συμβεί με τα συγκεκριμένα προγράμματα, ενώ χιλιάδες άνεργοι παραμένουν με την αγωνία αναφορικά με την αξιοποίηση τους. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας η κυβέρνηση επεξεργάζεται την ανακοίνωση των επιλαχόντων στα προγράμματα που αφορούν ανέργους ηλικιών από 18 - 24 ετών και από 25 - 29 ετών, στα οποία είχαν ανακοινωθεί τα πρώτα αποτελέσματα Ακόμα και σε αυτά ωστόσο δεν αναμένεται αξιοποίηση τους, νωρίτερη από το τρίμηνο.
Για τα νεότερα προγράμματα ωστόσο ανέργων από 29 έως 64 ετών που αφορούν τις Νέες Τεχνολογίες, τα Απόβλητα και τον Κατασκευαστικό Τεχνικό Κλάδο, όπως επίσης και για το πρόγραμμα Πτυχιούχων ΑΕΙ - ΤΕΙ έως 29 ετών, έχει παγώσει η διαδικασία.
Επίσημα βέβαια η κυβέρνηση δεν έχει ανακοινώσει τίποτα απολύτως, πέρα από το ότι επεξεργάζεται την σκοπιμότητα και τον τρόπο εφαρμογής τους.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι προθέσεις της κυβέρνησης επιτείνουν την ανασφάλεια και την ανεργία για χιλιάδες ανέργους, οι οποίοι περίμεναν την ανακοίνωση των προγραμμάτων για να πάρουν έστω μια ανάσα στα πολλά και σημαντικά οικονομικά προβλήματα που θα μπορούσαν μερικώς να λύσουν μέσα από τα Voucher.

ΠΗΓΗ: PRISMANEWS.GR



ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr