Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Το iforU δίπλα στη γυναικεία επιχειρηματικότητα - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr



ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr:
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά η παρουσίαση των επιχειρήσεων του iforU, στο INNOVATHENS στο Γκάζι, στις 25/02/2015.
Στην εκδήλωση,  παρουσιάστηκαν και εναλλακτικές προτάσεις education και funding για τις νέες γυναίκες επιχειρηματίες από εκπροσώπους  του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας, του Kick Athens και του Action Finance Initiative.
Το iforU ιδρύθηκε πριν από 3 χρόνια με στόχο το mentoring και το networking για γυναίκες που έχουν τη δική τους επιχείρηση.
Όπως δήλωσε και η κα Έφη Καρακίτσου του iforU «μέσα σε αυτή την τριετία έχουν διαμορφωθεί περίπου 60 ζευγάρια Mentors-Mentees , έχουμε ακούσει πολλές ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές ιδέες και  φυσικά θέλουμε να συνεχίσουμε!»

ΠΗΓΗ
: MYWAYPRESS



ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr