Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Σεμινάριο «Βασικές γνώσεις καθημερινής επικοινωνίας και συναλλαγών στην Κινεζική γλώσσα» στο Ηράκλειο - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.grΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr


Το Κ.Ε.Κ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου διοργανώνει το 1ο για το έτος 2015 από μια σειρά τριών σεμιναρίων 30 ωρών για όσους επιθυμούν ν' αποκτήσουν βασικές γνώσεις καθημερινής επικοινωνίας και συναλλαγών στην Κινεζική γλώσσα.
Το σεμινάριο, διάρκειας 30 ωρών, θα πραγματοποιηθεί από 02 Μαρτίου έως 03 Απριλίου, κάθε Δευτέρα 20:00 – 22:00 και Παρασκευή 20:00 – 22:00.
Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν ν' αποκτήσουν μια βασική κατανόηση της κινεζικής γλώσσας, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται σε καθημερινούς διαλόγους και να εκφράζουν απλές ανάγκες και επιθυμίες.
Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της γλώσσας και η σωστή έκφραση ιδεών και προσωπικών απόψεων, η διαχείριση λεπτομερειών σε επαγγελματικές συζητήσεις και σε γραπτά κείμενα, η δυνατότητα σύνταξης επαγγελματικών επιστολών, αναφορών, καθώς επίσης η εκμάθηση και βελτίωση της ορολογίας.
Θεματικές Ενότητες:
·         Εισαγωγή στην κινεζική γλώσσα: ιδεογράμματα– βασικοί κανόνες προφοράς και γραφής
·         Διάλογοι με εκφράσεις καθημερινής επικοινωνίας σε καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες κλπ.
·         Λεξιλόγιο για εμπορικές συναλλαγές (τιμές, χρήματα, διαπραγματεύσεις)
·         Κατευθύνσεις και οδηγίες για προσανατολισμό στο δρόμο
·         Αριθμοί – ώρες – ημέρες – μήνες
·         Επαγγέλματα, χώρες, γλώσσες
·         Διαδραστική εξάσκηση ακουστικού – προφορικού
·         Επανάληψη
Κόστος προγράμματος: 130 €
Πληροφορίες και αιτήσεις: στο Κ.Ε.Κ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302730 & 2810-302735 κ. Κυριάκος Λεονταράκης, φαξ 2810-227189,info@katartisi.gr από τις 08:30 έως 15:00 μ.μ. και ιστοσελίδα.
Εισηγήτρια: Εμμανουέλα Χατζάκη, πτυχιούχος της Κινεζικής γλώσσας και απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Πεκίνου. Από το 2009 διδάσκει Κινέζικα και συνεργάζεται με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς για μεταφράσεις, διερμηνείες και εμπορικές συναλλαγές.


ΠΗΓΗ:ΕΠΙΧΕΙΡΩΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr