Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Νέα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών (Σ.Ε.Χ.Β.) - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr




ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ CLP ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ – ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΟΥΣΙΩΝ & ΜΕΙΓΜΑΤΩΝ
O ΣΕΧΒ προτίθεται να διεξάγει τα ακόλουθα εκπαιδευτικά σεμινάρια το επόμενο διάστημα για να διευκολύνει τις επιχειρήσεις που παράγουν ή διακινούν χημικά προϊόντα να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους:

1. CLP - Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ CLP (CLASSIFICATION LABELING AND PACKAGING) - 16/2/15 Αθήνα
Περιλαμβάνει θεωρία με στόχο την καλύτερη κατανόηση του Κανονισμού και εξάσκηση στην πρακτική εφαρμογή (case studies) του Κανονισμού.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους σχετικά με την εφαρμογή του Κανονισμού.

2. CLP- ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ (ADVANCED) - 9/3/15 Αθήνα
Περιλαμβάνει εμβάθυνση σε ειδικές περιπτώσεις του Κανονισμού και εξάσκηση στην πρακτική εφαρμογή (advanced case studies).
Απευθύνεται σε στελέχη που διαθέτουν γνώση του κανονισμού και αντιμετωπίζουν πλέον πολύπλοκες περιπτώσεις ταξινόμησης.

Για τα δύο σεμινάρια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο πόρος ΛΑΕΚ.

Σας καλούμε να εκδηλώσετε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας καλώντας για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του ΣΕΧΒ 210-9213259 ή στο e-mail: haci@otenet.gr έως 5/2/2015. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΗΓΗ:
ATHINAPOLI.GR


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr