Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΑΣΦΑΛΙΣΗ - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr




ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr
Κάθε σύγχρονη Επιχείρηση, πέρα από την κοινωνική υπευθυνότητα (social responsibility), αναλαμβάνει και ευθύνες (liabilities) έναντι Εργαζομένων, Πελατών ή/και Τρίτων, Περιβάλλοντος και έναντι Μετόχων / Κοινωνικών Εταίρων, Δανειστών κλπ . Τις ευθύνες αυτές οφείλει να καλύπτει με κατάλληλα ασφαλιστήρια.
Το επειχειρείν είναι συνυφασμένο με ανάληψη κινδύνων. Τα τυχαία ζημιογόνα γεγονότα, τα εργατικά ατυχήματα, τα ανθρώπινα λάθη και οι παραλείψεις, δεν μπορούν να αποκλεισθούν ή να εξαλειφθούν. Οι οικονομικές συνέπειες μπορεί να είναι βαριές για τον ισολογισμό της επιχείρησης ή/και να απειλήσουν τη βιωσιμότητά της ...
Στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον της  ενιαίας ευρωπαϊκής αγοράς και της παγκοσμιοποίησης, η άρτια και πλήρης ασφαλιστικήκάλυψη επιχειρηματικών κινδύνων είναι αναγκαία. Οι δαπάνες για την ασφάλιση δεν είναι απλά ένα «κόστος» αλλά «αξία», πουεπιτρέπει την ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών για αύξηση της ανταγωνιστικότητας, για περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη καιπρόοδο.
Σε ότι αφορά την κάλυψη των επιχειρηματικών ευθυνών η Ιδιωτική Ασφάλιση έχει να προσφέρει αντίστοιχες γόνιμες λύσεις, όπως:

- Ασφάλιση Γενικής Αστικής Ευθύνης (έναντι Τρίτων / Κοινού),
- Ασφάλιση Εργοδοτικής Ευθύνης (έναντι των Εργαζομένων),
- Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης (έναντι Πελατών και Τρίτων),
- Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Προϊόντος (έναντι Καταναλωτών – Πελατών),
- Ασφάλιση Περιβαλλοντικής Αστικής Ευθύνης (έναντι του φυσικού περιβάλλοντος),
- Ασφάλιση Ευθύνης Μελών Διοικητικού Συμβουλίου & Διευθυντών Επιχείρησης (έναντι Μετόχων, Χρηματοδοτών, Αρχών, Εργαζομένων, Κοινού).
Οι ελληνικές επιχειρήσεις, που θέλουν να επιβιώσουν και να προοδεύσουν στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον, θα πρέπει να απαιτούν από τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους τους ποιοτικές και άρτιες ασφαλιστικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις πραγματικές ανάγκεςτους.
Η εταιρεία “ΚΟΥΤΙΝΑΣ ΑΕ”– Μεσίτες Ασφαλίσεων, Ανταποκριτές Lloyd's διαθέτοντας ξεχωριστή τεχνογνωσία και εμπειρία, προσφέρει τις πλέον γόνιμες λύσεις στις παραπάνω ασφαλίσεις.

ΠΗΓΗ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ



ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr