Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Αυλαία στον πρώτο κύκλο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Η Επιχειρηματικότητα στην Πράξη» - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr

«Αυλαία» ρίχνει ο πρώτος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος «Η Επιχειρηματικότητα στην Πράξη» από το Εργαστήριο Επενδυτικών Εφαρμογών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), με την παρουσίαση σε ειδική εκδήλωση αύριο των επιχειρηματικών σχεδίων των συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν τις προτάσεις τους ενώπιον πενταμελούς κριτικής επιτροπής ειδικών και η καλύτερη από αυτές θα λάβει χρηματικό έπαθλο 3.000 ευρώ το οποίο προσφέρει η εταιρεία Pfizer ΕΛΛΑΣ.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Νοέμβριο 2014 και τα μαθήματα ολοκληρώθηκαν τον Μάρτιο 2015. Το αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζεται η έναρξη του δεύτερου κύκλου του προγράμματος.
Το Εργαστήριο Επενδυτικών Εφαρμογών, στο πλαίσιο του προγράμματος, παρείχε εκπαίδευση και υποστήριξη σε νέους και δημιουργικούς ανθρώπους σε θέματα που συνδέονται με την επιχειρηματικότητα, το ξεκίνημα και τη λειτουργία μιας επιχείρησης και να τους προετοιμάσει ώστε να αποκτήσουν βασικά εφόδια για την οργάνωση και διαχείριση μιας επιχείρησης.
«Η υλοποίηση του προγράμματος αποτελεί μια έμπρακτη προσπάθεια του ΕΚΠΑ να συνδεθεί με την πραγματική οικονομία και τις επιχειρήσεις, προσφέροντας στήριξη και τεχνογνωσία σε νέους με επιχειρηματικές ιδέες, που επιθυμούν να τις υλοποιήσουν. Ο βασικός του στόχος ήταν να συνεισφέρει στην ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας και στη μετατροπή επιχειρηματικών ιδεών σε πράξη» τονίζει ο επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος, καθηγητής Χρηματοοικονομικής κ. Νικόλαος Μυλωνάς.
Στην εκδήλωση, χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής που θα αξιολογήσει και θα βαθμολογήσει τις επιχειρηματικές ιδέες, καθηγητής Οικονομικής των Επιχειρήσεων και των Αγορών ΕΚΠΑ κ. Παναγιώτης Αλεξάκης, η πρόεδρος της Εθνικής Τραπέζης, καθηγήτρια Λούκα Κατσέλη, ο πρόεδρος Λέσχης Επιχειρηματικότητας κ. Κωνσταντίνος Ευριπίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, ο πρόεδρος της Pfizer Hellas κ. Jim Sage και ο επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος, καθηγητής Νικόλαος Μυλωνάς.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Ερμής του Ομίλου Ελληνικά Χρηματιστήρια αύριο και ώρα 16:00.

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ.GR



ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr