Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

Επιχειρηματικότητα με Ευθύνη από το ΕΒΕΑ και την ΕΑΕΕ - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr

Τη Δευτέρα 27 Απριλίου, στις 5 το απόγευμα, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Επιχειρηματικότητα με Ευθύνη», στο μέγαρο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρηματίες, εργοδότες, μέλη διοικητικών συμβουλίων, παραγωγούς και εξαγωγείς προϊόντων.
Πρόκειται για μία προσπάθεια του ΕΒΕΑ να ενημερώσει τα μέλη του σχετικά με τα οφέλη της Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης στη σύγχρονη επιχειρηματικότητα. Για το λόγο αυτό έχουν κληθεί ειδικοί του κλάδου, προκειμένου να αναπτύξουν ενδιαφέροντα επιμέρους ζητήματα και συγκεκριμένα:
·      Giuseppe Zorgno, Πρόεδρος Επιτροπής Αστικής Ευθύνης & Επαγγελματικών Ευθυνών της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και Greece & Cyprus Country Manager της AIG, o οποίος θα κάνει την εισαγωγική ομιλία στην ημερίδα.
·      Δημήτρης Μάνος, Senior Underwriter της ERGO, ο οποίος θα μιλήσει για τα «Εργατικά ατυχήματα & Ασφάλιση ευθύνης εργοδότη».
·      Ελίνα Παπασπυροπούλου, Director, Insurance Technical Div. στην HID Gerling, η οποία θα αναπτύξει το θέμα «Η ευθύνη από τα προϊόντα».
·      Κώστας Βούλγαρης, Financial Lines Head, Greece, Cyprus & Malta της AIG, με θέμα «Ασφάλιση Ευθύνης Στελεχών: Η προσωπική σας ασπίδα προστασίας».
·      Αθανάσιος Λάμπρου, Δικηγόρος, Εταίρος της Ζέμπερης, Μαρκεζίνης & Λάμπρου, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Η Νομολογία των Δικαστηρίων σε ειδικά θέματα Αστικής Ευθύνης των Επιχειρήσεων».
Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο κ. Μπάμπης Μωραΐτης, μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ, ενώ κατά την έναρξη χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ & της ΚΕΕΕ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος και η Νάντια Βαλαβάνη, Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ

ΠΗΓΗ:
EEAΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr