Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Έκθεση πολυτελών σκαφών 2 έως 6 Μαΐου στο λιμάνι του Ναυπλίου - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr



ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr
Το λιμάνι του Ναυπλίου θα φιλοξενήσει από τις 2 έως τις 6 Μαΐου, το 2ο Mediterranean Yacht Show, που διοργανώνει ο δήμος Ναυπλιέων και η περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού. Πρόκειται για μια έκθεση που στόχο έχει να βοηθήσει το θαλάσσιο τουρισμό και κατ’ επέκταση τον Ελληνικό τουρισμό κι απευθύνεται σε πράκτορες του εξωτερικού οι οποίοι σκοπό έχουν να γνωρίσουν τα πληρώματα από κοντά και να κλείσουν συμφωνίες, ώστε τα σκάφη να ναυλωθούν από διάσημους επισκέπτες της χώρας κι ανθρώπους με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, για να κάνουν τις διακοπές τους στις θάλασσες της πατρίδας μας κι όχι μόνο. Σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου στο Βουλευτικό του Ναυπλίου έγινε η παρουσίαση της έκθεσης πολυτελών σκαφών, κατά την οποία ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μιχάλης Σκουλικίδης, σημείωσε ότι στη φετινή διοργάνωση, θα συμμετέχουν πολύ περισσότερα και μεγαλύτερα σκάφη και πάνω από 200 yacht brokers.
Ο Μιχάλης Σκουλικίδης, υπογράμμισε ότι το Ναύπλιο είναι ιδανική πόλη για την διοργάνωση της έκθεσης κι αναφερόμενος στον θαλάσσιο τουρισμό, είπε ότι, «σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για την Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε την ιδιαίτερα μεγάλη αξία που έχει ο θαλάσσιος τουρισμός για την οικονομία μας».
Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος σημείωσε ότι είναι πολύ σημαντική για το Ναύπλιο η διοργάνωση της έκθεσης των επαγγελματικών σκαφών και για το θαλάσσιο τουρισμό, ανέφερε ότι «το Ναύπλιο διαθέτει πρόδηλα κάθε δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει». Προσθέτοντας, ότι «ο δήμος Ναυπλιέων θα εκμεταλλευθεί όλες τις δυνατότητες της περιοχής και σε συνδυασμό με την επικείμενη δημιουργία της μαρίνας Ναυπλίου, να αποτελέσει το κέντρο θαλάσσιου τουρισμού της ανατολικής Πελοποννήσου».
Ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, χαρακτήρισε βαρόμετρο της ανάπτυξης στην Πελοπόννησο τον θαλάσσιο τουρισμό. Με κριτήριο αυτό ανέφερε ότι η περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει δράσεις για την ανάπτυξη και προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η διοργάνωση του Mediterranean Yacht Show.
Παράλληλα, τόνισε ότι σε συνεργασία με το δήμο Ναυπλιέων έχει προχωρήσει το έργο της εκβάθυνσης του λιμανιού και βρισκόμαστε είπε, ένα βήμα πριν την επιτάχυνση των διαδικασιών για την υλοποίηση επενδύσεων μέσω της δημοπράτησης της μαρίνας και κατόπιν αυτού πρόσθεσε, ότι το Ναύπλιο βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναδειχθεί ως τουριστικός προορισμός υψηλού επιπέδου.

ΠΗΓΗ: ALPHATV.GR



ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr