Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

Draeger Hellas: Επιμορφωτικές ημερίδες σε Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr
ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr
Η Draeger Hellas πραγματοποίησε διημερίδα στις 15 και 16 Ιανουαρίου στο 6ο Πυροσβεστικό Σώμα Σίνδου, και ημερίδα στις 17 Ιανουαρίου στο ΕΚΑΒ, με θέμα την περαιτέρω επιμόρφωση και τεχνογνωσία των σωμάτων.
Με αφορμή την πρόσκληση της περιφέρειας Πυροσβεστικών υπηρεσιών Θεσσαλονίκης, η Draeger Hellas υλοποίησε επιμορφωτική διημερίδα στη Θεσσαλονίκη, στις 15 και 16 Ιανουαρίου 2015. Στις εγκαταστάσεις του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Σίνδου, παρευρέθησαν αξιωματικοί και υπαξιωματικοί από όλες τις υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος. Οι συμμετέχονες ήταν περίπου 80 άτομα και παρακολούθησαν την αναλυτική παρουσίαση της Dräger για τα προϊόντα της. 
Οι ενότητες όπου ενημερώθηκαν οι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος ήταν τα συστήματα αναπνοής της Dräger, οι χημικές στολές προστασίας, ανιχνευτές αερίων, τα συστήματα προσομοίωσης πυρκαγιών, τα νέα κράνη προστασίας αστικής πυρόσβεσης της Dräger, το πρωτόκολλο τεχνικής διάσωσης SAVER,  ο απεγκλωβισμός θυμάτων από τροχαία ατυχήματα με τα διασωστικά εργαλεία της Weber Rescue.
Επίσης, επιμοφρωτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015, στην αίθουσα του ΕΚΑΒ στο Πουρνάρι Πυλαίας Θεσσαλονίκης. Η ημερίδα διενεργήθηκε σε ανοιχτό κοινό, με παρόμοιες ενότητες των προϊόντων της Dräger. Περίπου 120 άτομα συμμετείχαν, οι οποίοι προέρχονται από το ΕΚΑΒ, τον ιδιωτικό τομέα, την πολιτική προστασία και φορείς εθελοντικών ομάδων.
Βασικός ομιλητής, μεταξύ άλλων, ο κος Γιάννης Ρέτσιος, Safety Division/Sales Engineer της εταιρείας Draeger Hellas, δήλωσε: «Η συμμετοχή των ανθρώπων που παρακολούθησαν την παρουσίαση στις ημερίδες ήταν πολύ σημαντική, ενώ τους δόθηκε η απαραίτητη τεχνογνωσία για όλα τα προϊόντα της εταιρίας Dräger που χρησιμοποιούν είτε στο Πυροσβεστικό Σώμα είτε στο ΕΚΑΒ».
«Η Draeger Hellas θα συνεχίσει τις επιμορφωτικές ημερίδες και τη διάδοση της τεχνογνωσίας για τα προϊόντα της και σε άλλα μέρη της Ελλάδος, καθώς υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για αυτό το σκοπό», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Draeger Hellas, κος Μανώλης Σιδηρουργός. 

ΠΗΓΗ:
SOFOKLEOUSIN.GRΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr