Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Συμβολαιακή Κτηνοτροφία για γαλακτοπαραγωγούς - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr




ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr

Σε πρόγραμμα Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας που αφορά γαλακτοπαραγωγούς των νομών Φθιώτιδας, Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Δελφοί Α.Ε.».

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας στον τομέα του γάλακτος αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, καλύπτοντας ολόκληρη την αλυσίδα, από τον κτηνοτρόφο μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την εταιρεία.

Η εταιρεία «Δελφοί Α.Ε.» διαθέτει μια σύγχρονη και άριστα εξοπλισμένη τυροκομική μονάδα στην περιοχή Τρελαγκάθα του Μεσολογγίου. Η πλήρως καθετοποιημένη παραγωγική μονάδα της και το συσκευαστήριο καλύπτουν μια έκταση 8.000 τ.μ. και παρέχουν τη δυνατότητα παραγωγής 7.000 τόνων τυροκομικών προϊόντων ετησίως και συσκευασίας 600 τόνων σε μηνιαία βάση.

Η εταιρεία «Δελφοί Α.Ε.», έχοντας ήδη συσσωρευμένη εμπειρία 20 ετών στην παραγωγή και την πώληση τυροκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας, στοχεύει στην ενδυνάμωση της θέσης της τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο κτηνοτρόφος έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία.  
Το πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος, υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία κτηνοτρόφων και επιχείρησης.

ΠΗΓΗ: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ



ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr