Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Η γυναικεία επιχειρηματικότητα στο επίκεντρο εσπερίδας της ICAP – Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr




ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr 


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr

Στην ανάδειξη των πετυχημένων πρακτικών που διευκολύνουν την καταξίωση και ανέλιξη των γυναικών στις επιχειρήσεις, αποσκοπεί η ημερίδα που διοργανώνεται από την ελληνική έκδοση «Leading Women in Business» και την ICAP Group, στο NJV Athens Plaza, την Τετάρτη 2 Ιουλίου.

Στην εκδήλωση που φέρει τον τίτλο «High Heels on High Hills» και διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, θα παρουσιαστούν επίσης τα γυναικεία Success Stories, οι συμβουλές και βιωματικές εμπειρίες εξισορρόπησης της καριέρας και της οικογένειας.
Πετυχημένες Γυναίκες στο τιμόνι επιχειρήσεων και εκπρόσωποι σημαντικών εταιρειών συγκαταλέγονται στους Ομιλητές αυτής της καινοτόμου Εσπερίδας την οποία θα συντονίσει η δημοσιογράφος Εύα Αντωνοπούλου.

127 χρόνια πέρασαν από την πρώτη εκφρασμένη ανάγκη στην Ελλάδα για ίση μεταχείριση μεταξύ ανδρών και γυναικών σε εκπαιδευτικά και εργασιακά θέματα. 127 χρόνια, από την πρώτη εκείνη έκδοση της «Εφημερίς των Κυριών» από την Καλλιρόη Παρρέν, και έχουν μεσολαβήσει φεμινιστικοί αγώνες, η νόμιμη εισαγωγή των γυναικών στην έμμισθη εργασία, «θηλυκές» συνδικαλιστικές μάχες, η θεμελίωση νομικού πλαισίου για την κατοχύρωση εκπαιδευτικών, πολιτικών και εργασιακών δικαιωμάτων, η δημιουργία δημόσιων, ιδιωτικών, ελληνικών και διεθνών - φορέων για την υποστήριξη, αξιοποίηση και προαγωγή της γυναικείας απασχόλησης για να οδηγηθούμε στη σταδιακή καταξίωση των γυναικών σε θέσεις εξουσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της ICAP Group, στην ενότητα των εκδηλώσεων, ή στην υπεύθυνη της εκδήλωσης κα. Σπανού Χρυσούλα στο τηλέφωνο: 210/7200452.

ΠΗΓΗ: AGRO NEWS

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr