Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ (Ε.Κ.ΧΑ.) Α.Ε. - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr




ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.grhttp://www.pireas2day.gr/Images/sp.gif



Αρ. Πρωτ.: 1405214
Χολαργός, 16.04.2014

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου, στο πλαίσιο υλοποίησης της ενταγμένης Πράξης, MIS 327504 με τίτλο: «Ανάπτυξη υπηρεσιών και υποδομής χωρικών δεδομένων για την προστασία των δασών και δασικών εκτάσεων» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ).

Η Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε., στο πλαίσιο του ως άνω έργου και για την υποστήριξή του, ανακοινώνει ότι δέχεται προτάσεις από φυσικά πρόσωπα προς σύναψη οκτώ (8) συμβάσεων μίσθωσης έργου, όπως περιγράφονται ακολούθως. Η διάρκεια τους ορίζεται σε 18 μήνες.

I. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ

A14Α. Ειδικότητα: Δασολόγος (ΠΕ)
Συμβάσεις: 1
Έδρα: Γραφεία Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. – Χολαργός Αττικής
Χρονική Διάρκεια: 18 μήνες

A14Γ. Ειδικότητα: Δασολόγος  (ΠΕ)
Συμβάσεις: 2
Έδρα:  Τρίπολη Αρκαδίας
Χρονική Διάρκεια: 18 μήνες


A14Ε. Ειδικότητα: Δασολόγος (ΠΕ)
Συμβάσεις: 2
Έδρα:  Πύργος Ηλείας
Χρονική Διάρκεια: 18 μήνες


A14ΙΑ. Ειδικότητα: Δασολόγος (ΠΕ)
Συμβάσεις: 1
Έδρα: Ιωάννινα
Χρονική Διάρκεια: 18 μήνες



Απαραίτητα Τυπικά Προσόντα:

1.             Ομώνυμο ή ταυτόσημο, ειδικότητας Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος πτυχίο ή δίπλωμα Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, κατηγορίας (ΠΕ), της ημεδαπής ή αναγνωρισμένο και ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής. 

2.             Αποδεδειγμένη 2ετής τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία σε εφαρμογές Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (GIS) και συγκεκριμένα με τη χρήση λογισμικού ArcGIS.

Η προϋπηρεσία αποδεικνύεται από συμβάσεις, δελτία παροχής υπηρεσιών ή άλλα παραστατικά σε συνδυασμό με αντίστοιχες βεβαιώσεις εργοδότη, στις οποίες αναφέρεται σαφώς το αντικείμενο απασχόλησης.


Επιθυμητά Προσόντα:

1.             Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών, σε γνωστικό αντικείμενο σχετικό με τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (G.I.S).

2.             Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας σύμφωνα με την από ΑΣΕΠ προβλεπόμενη πιστοποίηση επίπεδο (Β2).

Για τη σύμβαση με έδρα στα γραφεία της Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε.:
Αντικείμενο σύμβασης: Υποστήριξη επίβλεψης και κατάρτισης δασικών χαρτών, έλεγχοι περιεχομένου  Δασικών Χαρτών και συλλογή, ψηφιακή επεξεργασία, καταχώρηση, κ.λπ. χωρικών και μη δεδομένων.

Για τις συμβάσεις με έδρα στις περιοχές Αρκαδίας και Ηλείας:
Αντικείμενο σύμβασης: Υποστήριξη των αρμόδιων Δ/νσεων Δασών (Συλλογή, επεξεργασία, κ.λπ. των απαιτούμενων στοιχείων της δασικής υπηρεσίας και έλεγχος των δασικών χαρτών για τη θεώρησή τους).

Για τη σύμβαση με έδρα τα Ιωάννινα:
Αντικείμενο σύμβασης: Υποστήριξη των αρμόδιων Δ/νσεων Δασών (Έλεγχος των δασικών χαρτών για τη θεώρησή τους).

Η συνολική αμοιβή για κάθε αντισυμβαλλόμενο ανέρχεται στο ποσό των   27.000 πλέον Φ.Π.Α., η οποία θα καταβάλλεται τμηματικά σε συνάρτηση με την πρόοδο και τα παραδοτέα του έργου.

Α14ΙΣΤ.  Ειδικότητα: Πληροφορικής (Π.Ε.)
Συμβάσεις: 1,
Έδρα: Γραφεία Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. - Χολαργός Αττικής
Χρονική Διάρκεια: 18 μήνες

Απαραίτητα Τυπικά Προσόντα:

1.             Πτυχίο ή δίπλωμα κατηγορίας (ΠΕ) Πληροφορικής ή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών ή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής ή Επιστήμης Υπολογιστών ή Ηλεκτρονικού και Μηχανικού Υπολογιστών ή Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων ή Μηχανικών Υ/Η Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών ή Πληροφορικής (Ε.Α.Π.) ή Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων ή Επιστημών και Πολιτισμού Κατεύθυνση Η/Υ (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή αναγνωρισμένο και ισότιμο, αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής.

2.     Αποδεδειγμένη 2ετής τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία στη διαχείριση Γεωχωρικών Βάσεων Δεδομένων και την ανάπτυξη εφαρμογών στο Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών ESRI ArcGIS με την χρήση του πακέτου λογισμικού Micrososft Visual Studio και της γλώσσας προγραμματισμού Python.

Η απόδειξη της προϋπηρεσίας προκύπτει από συμβάσεις, δελτία παροχής υπηρεσιών ή άλλα παραστατικά σε συνδυασμό με αντίστοιχες βεβαιώσεις εργοδότη, στις οποίες αναφέρεται σαφώς το αντικείμενο απασχόλησης.

Επιθυμητά Προσόντα:

1.         Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών, με γνωστικό αντικείμενο σχετικό με τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (GIS).

2.         Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας σύμφωνα με την από ΑΣΕΠ προβλεπόμενη πιστοποίηση επίπεδο (Β2).

Αντικείμενο σύμβασης:  Διαχείριση Γεωχωρικών Βάσεων Δεδομένων και ανάπτυξη εφαρμογών σε Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών στο Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών ESRI ArcGIS με την χρήση του πακέτου λογισμικού Micrososft Visual Studio και της γλώσσας προγραμματισμού Python.

Η συνολική αμοιβή για τον αντισυμβαλλόμενο ανέρχεται στο ποσό των 27.000€ πλέον Φ.Π.Α., η οποία θα καταβάλλεται τμηματικά σε συνάρτηση με την πρόοδο και τα παραδοτέα του έργου.

Α14ΙΖ.  Ειδικότητα: Πληροφορικής (ΠΕ)
Συμβάσεις: 1
Έδρα: Γραφεία Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. – Χολαργός
Χρονική Διάρκεια: 18 μήνες

Απαραίτητα Τυπικά Προσόντα:

1.              Πτυχίο ή δίπλωμα κατηγορίας (ΠΕ) Πληροφορικής ή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών ή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής ή Επιστήμης Υπολογιστών ή Ηλεκτρονικού και Μηχανικού Υπολογιστών ή Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων ή Μηχανικών Υ/Η Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών ή Πληροφορικής (Ε.Α.Π.) ή Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων ή Επιστημών και Πολιτισμού Κατεύθυνση Η/Υ (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή αναγνωρισμένο και ισότιμο, αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής

2.              Αποδεδειγμένη 2ετής τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία στη διαχείριση Βάσεων Δεδομένων Microsoft SQL server και στην ανάπτυξη εφαρμογών για την διαχείριση των Βάσεων Δεδομένων με την χρήση του πακέτου λογισμικού Micrososft Visual Studio.

Η προϋπηρεσία αποδεικνύεται από συμβάσεις, δελτία παροχής υπηρεσιών ή άλλα παραστατικά σε συνδυασμό με αντίστοιχες βεβαιώσεις εργοδότη, στις οποίες αναφέρεται σαφώς το αντικείμενο απασχόλησης.


Επιθυμητά Προσόντα:

1.     Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών, με γνωστικό αντικείμενο σχετικό με τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (GIS).

2.     Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας σύμφωνα με την από ΑΣΕΠ προβλεπόμενη πιστοποίηση επίπεδο (Β2).

Αντικείμενο σύμβασης:  Ανάπτυξη και διαχείριση βάσεων δεδομένων Microsoft SQL server με την χρήση του πακέτου λογισμικού Micrososft Visual Studio.

Η συνολική αμοιβή για τον αντισυμβαλλόμενο ανέρχεται στο ποσό των 27.000€ πλέον Φ.Π.Α., η οποία θα καταβάλλεται τμηματικά σε συνάρτηση με την πρόοδο και τα παραδοτέα του έργου.


II. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής αντισυμβαλλόμενων για τη σύναψη οποιασδήποτε από τις παραπάνω συμβάσεις μίσθωσης έργου, καλούνται να υποβάλουν σχετική πρόταση ενδιαφέροντος προς την Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. για σύναψη συμβάσεων έργου. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν την πρότασή τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα υποβολής πρότασης για μια αποκλειστικά θέση.

Ρητά αναφέρεται, ότι οι επιλεγέντες στις υπ’ αρ. πρωτ.: 1316558, 03.10.2013 και υπ’ αρ. πρωτ.: 1328956, 12.12.2013, προηγούμενες προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κωδικούς Α2013 και Β2013 αντίστοιχα, προς σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου, στο πλαίσιο υλοποίησης της ενταγμένης Πράξης, MIS 327504 με τίτλο: «Ανάπτυξη υπηρεσιών και υποδομής χωρικών δεδομένων για την προστασία των δασών και δασικών εκτάσεων» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) της Ε.Κ.ΧΑ Α.Ε., δε δικαιούνται να υποβάλλουν πρόταση. Η τυχόν δε υποβολή σχετικής πρότασης δε θα αξιολογηθεί και θα απορριφθεί.

Η πρόταση θα πρέπει να περιλαμβάνει απαραιτήτως τα κάτωθι:
1.             Συμπληρωμένο, υπογεγραμμένο και σαρωμένο το έντυπο «ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΚΩΔ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ: Α2014)». Το έντυπο αυτό βρίσκεται στην ιστοσελίδα (site) της Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση (www.ktimatologio.gr) και στην ενότητα «Προκηρύξεις Διαγωνισμών - Διαβουλεύσεις - Συμβάσεις».
2.             Σαρωμένα τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
§   Τίτλους Σπουδών και τυχόν πράξεις αναγνώρισης αυτών
§   Βεβαιώσεις Επαγγελματικής Προϋπηρεσίας (συμβάσεις, δελτία παροχής υπηρεσιών ή άλλα παραστατικά αποδείξεως πληρωμών, βεβαιώσεις εργοδότη)
§   Πιστοποίηση καλής γνώσης της αγγλικής γλώσσας επίπεδο (Β2)
§   Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
§   Υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 με την οποία οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώνουν υπεύθυνα ότι τα όσα υποβάλουν είναι αληθή και ότι όλα τα αποδεικτικά έγγραφα βρίσκονται στην διάθεσή τους σε πρωτότυπο ή επικυρωμένο αντίγραφο
§   Πιστοποιητικό εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων ή νομίμου απαλλαγής

Όλα τα προσκομιζόμενα έγγραφα θα πρέπει να έχουν συνταχθεί στην ελληνική γλώσσα, άλλως να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση σε αυτή.

Όλα τα ανωτέρω έγγραφα θα πρέπει να αποσταλούν με ευθύνη των ενδιαφερομένων σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 9 MB (οι μορφότυποι των επισυναπτόμενων εγγράφων που υποστηρίζονται είναι: doc, docx, rtf, tif, pdf). Τα επισυναπτόμενα μπορούν να αποστέλλονται και σε συμπιεσμένη μορφή τύπου zip.

Η έναρξη υποβολής των προτάσεων είναι η 22η Απριλίου 2014 και η καταληκτική ημερομηνία είναι η 6η Μαΐου 2014 στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ktforest@ktimatologio.gr. Στο πεδίο θέμα (subject) του ηλεκτρονικού σας μηνύματος θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του ενδιαφερόμενου και ο τίτλος της πρόσκλησης, ως εξής: «ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ Υποβολή πρότασης πρόσκλησης εκδήλωσης Α2014 της Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε.».

Μετά την αποστολή της πρότασης ο ενδιαφερόμενος θα λάβει ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης παραλαβής και σε μεταγενέστερο χρόνο, θα ενημερωθεί ηλεκτρονικά για τον αριθμό πρωτοκόλλου της πρότασής του.

Σε περίπτωση που δεν ληφθεί το ανωτέρω μήνυμα επιβεβαίωσης της ορθής αποστολής της πρότασής σας, θα πρέπει να αποσταλεί  σχετικό ενημερωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου supportktforest@ktimatologio.gr

Επισημαίνεται ότι εφόσον δεν πληρούνται τα απαραίτητα τυπικά προσόντα δεν αξιολογείται η πρόταση.

Σε περίπτωση επιλογής οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να προσκομίσουν επικυρωμένα αντίγραφα των υποβληθέντων εγγράφων όπως και απόσπασμα ποινικού μητρώου.


Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει:

§    Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής ένωσης.

§    Για τους πολίτες των κρατών μελών της Ε.Ε., απαιτείται άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας η οποία αποδεικνύεται από πιστοποιητικό αρμόδιας ελληνικής εκπαιδευτικής αρχής.

§    Να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαχθεί από αυτές.

§    Να έχουν χρονική διαθεσιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου καθώς και διαθεσιμότητα για την εκπόνηση τμημάτων του έργου είτε στα γραφεία της Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. είτε στις άλλες περιοχές υλοποίησης του έργου.

§    Να μην έχουν κώλυμα από ποινική καταδίκη ή υποδικία.


Η επιλογή αντισυμβαλλομένου για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με την Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε νοείται ως αποδοχή της σχετικής του πρότασης και θα γίνει μεταξύ των ενδιαφερομένων των οποίων η πρόταση είναι παραδεκτή και πληροί τους ουσιαστικούς όρους της παρούσας πρόσκλησης και σύμφωνα με τον πίνακα επιλεγέντων που θα προκύψει.

Επισημαίνεται ότι η διαδικασία πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου της παρούσης δεν είναι διαγωνιστική, ενώ η τυχόν επιλογή αντισυμβαλλόμενου έχει τον χαρακτήρα αποδοχής πρότασης και όχι «πρόσληψης». Όσοι επιλεγούν θα ειδοποιηθούν κατ’ ιδίαν. Λόγω ακριβώς της νομικής φύσης της πρόσκλησης ως πρόσκλησης υποβολής πρότασης και της επιλογής του αντισυμβαλλόμενου ως αποδοχής της πρότασης αυτής κατά την έννοια του ιδιωτικού δικαίου και όχι ως διοικητικής διαδικασίας, δεν προβλέπεται στάδιο υποβολής και εξέτασης ενστάσεων.

Επιπρόσθετα, η αρμόδια επιτροπή επιλογής δεν υποχρεούται να συνεκτιμήσει στην επιλογή του αντισυμβαλλομένου τα κοινωνικά κριτήρια του άρθρου 21 § 11 ν. 2190/1994, καθώς γενικά προέχουν τα κριτήρια επαγγελματικής, επιστημονικής κ.λπ. αξιολόγησης, τα οποία εξασφαλίζουν την άρτια εκτέλεση του προς ανάθεση έργου.

Ο χρόνος ισχύος των υποβληθέντων προτάσεων καλύπτει όλη τη διάρκεια του προς υλοποίηση περιγραφόμενου έργου. Σε περίπτωση που απαιτηθεί αντικατάσταση ήδη επιλεγέντος ενδιαφερόμενου με άλλον θα γίνεται με τη σειρά κατάταξης των υποψηφίων, βάσει της διαδικασίας αξιολόγησης της παρούσης πρόσκλησης.

Η Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς καταγγελίας της σύμβασης, χωρίς οικονομική επιβάρυνση μετά την ημερομηνία της καταγγελίας.

Οι αντισυμβαλλόμενοι θα απασχολούνται αποκλειστικά με την εκτέλεση του έργου, όπως περιγράφεται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και στη σύμβαση.

Οι αντισυμβαλλόμενοι κατά τη διάρκεια της σύμβασης έργου δεν επιτρέπεται να παρέχουν υπηρεσίες σε αναδόχους της Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. που έχουν αναλάβει την εκπόνηση μελετών κατάρτισης δασικών χαρτών.

Η σύμβαση μίσθωσης έργου είναι δυνατόν να παρατείνεται ή να ανανεώνεται, έως το τέλος του έργου εφόσον κριθεί αναγκαίο για την ολοκλήρωσή του.

Για τυχόν πρόσθετες ερωτήσεις αποστείλετε μήνυμα, στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: supportktforest@ktimatologio.gr

                                                 

 

Για την ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

          & ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ Α.Ε

                                                           Ο Διευθύνων Σύμβουλος



    Ηλίας Λιακόπουλος


ΠΗΓΗ: KTIMATOLOGIO.GR



ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr