Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΗΠΑ: Βουτιά δείκτη εμπιστοσύνης μικρών επιχειρήσεων - Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr


Off
Ο δείκτης εμπιστοσύνης στον κλάδο των μικρών επιχειρήσεων της αμερικανικής οικονομίας βούλιαξε τον Φεβρουάριο, καθώς ήταν διάχυτες οι ανησυχίες για τις πωλήσεις, την γενικότερη οικονομία και την απασχόληση.
Ο δείκτης της ένωσης National Federation of Independent Business διολίσθησε 2,7 μονάδες στο 91,4.
Ο δείκτης που αποτυπώνει το επιχειρηματικό κλίμα στις οικογενειακές αμερικανικές επιχειρήσεις, δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το «ορόσημο» των 100 μονάδων το οποίο διαχωρίζει τις θετικές από τις αρνητικές προοπτικές, από το 2006.

Σχετικά άρθρα
·         «Ψαλίδι» τρόικας στο κοινωνικό μέρισμα

«Εξορθολογισμό» σε ειδικές αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων (οδοιπορικά, εκτός έδρας) ζητούν οι δανειστές. Επιμένουν στις ενστάσεις για το «κοινωνικό μέρισμα». Διαφωνούν με το σχέδιο διανομής του από την κυβέρνηση και ζητούν μαξιλάρι ασφαλείας για το 2014.
·         Ψάχνει κατεύθυνση το Χρηματιστήριο

Με μικρά κέρδη ο Γ.Δ. κινείται στις 1.340 και ο FT 25 στις 431 μονάδες. Συνεχίζεται η ανοδική αντίδραση της ΕΤΕ. Με αυξημένες συναλλαγές ενισχύονται ΟΠΑΠ και ΔΕΗ. Σε νέα υψηλά σκαρφαλώνουν Jumbo και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
·         Πρωτογενές πλεόνασμα 2,1 δισ. το πρώτο 2μηνο του 2014

Αυξημένα τα έσοδα στις αρχές του 2014, ενώ πτωτικά κινήθηκαν οι δαπάνες. Αποτέλεσμα να παρουσιαστεί πρωτογενές πλεόνασμα 2,1 δισ. ευρώ στο διάστημα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου. Πώς κινήθηκε το ΠΔΕ και τα φορολογικά έσοδα.

ΠΗΓΗ: EURO 2DAY



ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr