Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Μετοχές: Υπέρ & κατά-Την ειδησεογραφία προσφέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr




ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα www.elliniki-metafrastiki.gr




ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr

 

OTE: Σε υποβάθμιση της σύστασης για τη μετοχή του ΟΤΕ σε neutral από outperform, λόγω της ισχυρής ανόδου της μετοχής στις τελευταίες συνεδριάσεις, προχωρούν Πειραιώς Χρηματιστηριακή και Alpha Finance σε εκθέσεις τους, στις οποίες ανεβάζουν τις τιμές-στόχους για τον τίτλο.
OTE: Σε υποβάθμιση της σύστασης για τη μετοχή του ΟΤΕ σε neutral από outperform, λόγω της ισχυρής ανόδου της μετοχής στις τελευταίες συνεδριάσεις, προχωρούν Πειραιώς Χρηματιστηριακή και Alpha Finance σε εκθέσεις τους, στις οποίες ανεβάζουν τις τιμές-στόχους για τον τίτλο. Η Alpha Finance δίνει νέα τιμή-στόχο στα 13 ευρώ, από 8,2 ευρώ για τον οργανισμό, υποβαθμίζοντας τη σύσταση σε ουδέτερη από outperform. Η Πειραιώς Χρηματιστηριακή, σε έκθεσή της όπου ανεβάζει την τιμή-στόχο στα 12,7 ευρώ από 9,8 ευρώ, τονίζει ότι περιμένει ελεύθερες ταμειακές ροές ύψους 180 εκατ. ευρώ στο τέταρτο τρίμηνο.
Alpha Finance: Στα 25 ευρώ από 18,9 πριν αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Folli Follie η Alpha Finance σε έκθεση στην οποία διατηρεί τη σύσταση neutral. Με βάση τις εκτιμήσεις της χρηματιστηριακής τα έσοδα και τα καθαρά κέρδη της εταιρείας το 2013 θα ανέλθουν στα 919 εκατ. και 299 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.
Intralot: Στα 2,5 ευρώ από 2,2 πριν αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Intralot η Eurobank Equities σε έκθεση στην οποία διατηρεί τη σύσταση buy.
MLS: Την κυκλοφορία του πρώτου Android smartphone με αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος ανακοινώνει η MLS Πληροφορική Α.Ε.
ΕΥΡΩΖΩΝΗ: Οι κορυφαίοι fund managers των διεθνών χρηματιστηρίων που συμμετέχουν στη μηνιαία έρευνα της Bank of America Merrill Lynch δηλώνουν ότι η Ευρώπη είναι η «ευνοούμενη» περιοχή τους και πολλοί σκοπεύουν να ρίξουν ακόμη περισσότερο χρήμα στην ήπειρο φέτος.

ΠΗΓΗ: YAHOO ΕΙΔΗΣΕΙΣ                                                   


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ για διαγωνισμούς και προσλήψεις μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ www.elliniki-metafrastiki.gr